Winkelmand

In de media

Wijnhandel Peeters sponsor Rijden tegen Kanker 2019

By Duco Peeters 12 mei 2019 februari 7th, 2020 No Comments
Rijden tegen Kanker 2019

“Drie jaar geleden werd Wijnhandel Peeters voor het eerst verbonden aan de rally Rijden tegen Kanker. Op het juiste moment liep de toenmalige praeses Scipio Postmes binnen bij de wijnhandel die een begrip is in Rotterdam. De verschrikkelijke ziekte kanker had zich destijds kenbaar gemaakt in de omgeving van eigenaar Moritz Peeters en hij wou graag iets doen voor zijn naasten.

Hij was geen arts, hoe kan je dan helpen om iemand beter te maken? Door bij te dragen aan onderzoek was de conclusie! Samen kunnen we onze talenten bundelen en middelen in zetten om te strijden voor een dag dat er niemand meer zal overlijden óf ziek zal worden van kanker.

In de afgelopen jaren heeft Wijnhandel Peeters de rally naar een hoger niveau getild, met niet alleen zijn wijnen tijdens het diner maar ook als pronkstukken in de veiling en/of loterij! Daarnaast rende partner Bregje mee in de Bruggenloop en haalde het meeste geld op van alle deelnemers. Als kers op de taart stelt Wijnhandel Peeters een selectie wijnen, geselecteerd door hem en de Rijden tegen Kanker alumni, beschikbaar op zijn website. Een deel van de opbrengst van deze wijnen wordt gedoneerd aan KWF. Nieuwsgierig? Kijk hier! En als dat nog niet genoeg is, doneert Wijnhandel Peeters ook nog een wijnproeverij!”

Klik hier voor meer informatie over Rijden tegen Kanker of klik hier voor de wijnen waarmee u Rijden tegen Kanker kunt steunen.