Trimbach Muscat Réserve 2014 75cl

 16,95 incl. BTW

Categorie: Tag:

Land: Frankrijk

Herkomst: Alsace

Druivenras: Muscat

Maison Trimbach is al meer dan 375 jaar actief in de wijnbouw. De familie vestigde zich in 1626 als Hugenoten in de Elzas en is sindsdien onlosmakelijk met deze regio verbonden. Trimbach produceert al twaalf generaties lang wijnen die uitblinken in oorspronkelijkheid en zuiverheid. De typische Trimbach-stijl staat voor strikt droge wijnen met structuur, elegantie en bewaarpotentie. Trimbach heeft internationaal grootse roem verworven. Het grootste wapenfeit is dat de wijnen van Trimbach terug te vinden zijn op de wijnkaart van alle (!) driesterrenrestaurants in Frankrijk.

Vinificatie: In de visie van Trimbach is de pinot gris een nobele druif die schitterende wijnen oplevert vol diepgang, grote smaakrijkdom en een indrukwekkende afdronk. Door het vinificatieproces bevatten de Trimbach wijnen nauwelijks restsuiker. Ook zijn de wijnen nooit gelagerd op hout, maar op roestvrijstalen vaten.

Proefnotitie: Een uniek droge wijn met een uitgesproken fruitigheid en een zeer karakteriserend bouquet. De wijn smaakt echt naar verse druiven.

Alcoholpercentage: 12.5%

Inhoud: 75cl

Extra informatie

Druivenras

Flesmaat

Herkomst

Kleur

Land