Geschenkkist “Héritage” 3x75cl

 30,95 incl. BTW

Categorieën: , Tags: ,

Land: Frankrijk

Herkomst: IGP Pays d’Oc

Druivenras: Merlot en chardonnay

Het wijnbedrijf Les Collines du Bourdic ligt ongeveer 25 kilometer ten noord-westen van Nîmes. Eerst begonnen als een coöperatie, nu een onderneming in de vorm van een vennootschap met een eigen bestuur en de boeren als aandeelhouders. Tevens heeft er een verschuiving plaatsgevonden van leveranties “en vrac” naar eigen productlijnen en bottelingen. Bourdic wordt momenteel tot de top van de Zuid-Franse wijnproducenten gerekend. Eén en ander wordt bevestigd door reeksen medailles op nationale concoursen zoals Parijs en de Vinalies en lokale concoursen zoals Languedoc-Roussillon, Var en Provence, Gard etc. Maar ook vele awards bij de verkiezing van “100 beste VdP d’Oc” in Nederland en België. De Héritage lijn is al jaren onze huiswijn.

Proefnotitie chardonnay: Deze wijn is gemaakt van 100% chardonnay en heeft een mooie concentratie en zeer zuiver sap.  Vriendelijke, zachte witte wijn met licht tropisch fruit en een lange afdronk.

Proefnotitie merlot: De Héritage merlot is een zachte, soepele rode wijn met een afdronk van elegant rood fruit. Heerlijk om zo te drinken maar ook in combinatie met niet te zware uitgesproken gerechten.

Inhoud: 3-vaks kist met 2x Héritage Merlot 2018 en Héritage Chardonnay 2018

Extra informatie

Druivenras

,

Flesmaat

Herkomst

Kleur

Land