Aanbieding!

Thuisproeverij Chateau de Saint Cosme Doos 3 6x75cl

 228,70  210,00 incl. BTW

Wilt u de Rhône thuis proeven? Dat kan met deze mooie serie wijnen van Chateau de Saint Cosme. Bij de proefdoos ontvangt u een link naar uitleg over de wijnen en het wijnhuis, door Moritz Peeters.

Vanaf 3 proefdozen profiteert u van nóg eens 5 % korting. Combineren mag!
Categorieën: , , Tags: ,

1x Little James Basket Press rouge: Grenache. De wijn is geclassificeerd als Vin de France vanwege de unieke productiemethode. De wijn is gemaakt door het mengen van wijnen uit meerdere jaargangen in betonnen tanks, te beginnen met het oogstjaar 1999. De jaargang op de fles is het jaar van botteling.

1x Côtes du Rhône ‘Les Deux Albion’ rouge 2018: Een GSM blend, opgevoed deels op hout en deels op betonnen cuves.

1x Côtes du Rhône ‘Les Deux Albion’ blanc 2018: Viognier, marsanne, picpoul, clairette, ugni blanc, bourboulenc,  met aroma’s van gedroogde abrikoos, brioche en marshmallow.

1x Gigondas Classique 2017: 70% Grenache – 14% syrah – 15% mourvèdre – 1% cinsault. De bodem bestaat hier uit kalksteen, zand en mergel. Hier vindt u framboos, viooltjes, drop, zoethout en peper in de wijn.

1x Gigondas Le Claux 2014: Le Claux is de oudste wijngaard van het wijnhuis en een van de eerste aangeplantte in Frankrijk na de Phylloxera. In stijl de meest rustieke van de Gigondas van de Sainte Cosme.

1x Cote-Rotie 2017: Cote-Rotie ligt in de Noordelijke Rhône en bestaat uit 100% serine (een oude syrah druif). De bodem bestaat uit
Schist. Aroma’s van zwart fruit, gerookte ham, viooltjes, potloodslijpsel, zoethout en drop.

Inhoud: 6x75cl

Extra informatie

Flesmaat

Herkomst

Kleur

,

Land