Oxxi WineProtector 500ml

 7,95 incl. BTW

Categorieën: , ,

Met Oxxi WineProtector behoudt u de smaak en bouquet van geopende flessen, met een techniek  die reeds wereldwijd door professionele wijnbedrijven wordt toegepast. Binnen twee seconden zorgt u ervoor dat elke slok u evenveel drinkplezier bezorg, ook al is dit dagen na de opening van de fles. Het werkt eenvoudig en is zeer voordelig in gebruik. Met één WineProtector kunt u ruim 80 flessen met optimaal drinkgenot bewaren!

Gebruik:

De Oxxi WineProtector kan bij elke wijn gebruikt worden. Als u een of meerdere glazen heeft uitgeschonken en de wijn wilt ‘bewaren’ voor later gebruik spuit u 2 kleine pufjes met de WineProtector in de fles, doet de kurk of schroefdop weer op de fles en zet de fles rechtop weg. Het gas zakt op de wijn en beschermd de wijn tegen zuurstof. U kunt op deze manier een fles zeker een maand goed houden.

WineProtector is kleurloos, geurloos en smaakloos. Getest en goed bevonden door wijnprofessionals over de hele wereld. WineProtector is een veilig inert gas en bevat N2, CO2 wn Ar.

Minimaal 80 keer te gebruiken.

Inhoud: 500ml