Graham’s Single Harvest Tawny (Colheita) Port 1994 75cl

 136,95 incl. BTW

Op voorraad

Categorieën: , Tag:

Graham’s Port is gevestigd in Vila Nova de Gaia, hier liggen haar wijnkelders. De wijngaarden zijn stroomopwaarts langs de Douro rivier in de Douro Vallei.

Ligging: De oude wijnstokken zijn verantwoordelijk voor de luxe Colheita van Graham’s. Peter Symington selecteerde de beste druiven uit Quinta dos Malvedos and Quinta das Lages in de Douro Vallei.

Proefnotitie: De Colheita Port van Graham’s is fonkelend goud van kleur. Intense en rijpe aroma’s vullen uw glas met gedroogd fruit, kersjes, toast en noten. Een ongekende complexiteit met vele smaak schakeringen die overgaan in een exceptioneel einde van wat doet denken aan zacht zoet honing.

Wijn/spijs: De Graham’s Singe Harvest Tawny Port verdient het allerbeste aan spijscombinaties. Wat dacht u van mandarijnenparfait of karamelborstplaat met appel en gembergelei?

Vinificatie: De Rijping van de port is een van de belangrijkste fases van de ontwikkeling van een Colheita Port. Meer dan 40 jaar rustte de Port in Vila Nova de Gaia, waar de wijnkelders profiteren van de koelte en rust die afkomstig is van de Atlantische oceaan.

Alcoholpercentage: 20%

Inhoud: 75cl