Veuve Clicquot Brut Champagne NV in Pencil 75cl

 59,95 incl. BTW

Op voorraad

Land: Frankrijk

Herkomst: Champagne

Druivenrassen: Chardonnay, pinot meunier, pinot noir

De champagne van Madame Clicquot vertoont een prachtig huwelijk tussen frisheid en kracht, een prachtige en bedrieglijk bleke kleur met fijne, aanhoudende bubbels. Veuve Clicquot  slaagt erin twee tegengestelde factoren – kracht en finesse – samen te brengen en perfect in balans te houden.

Deze fantastische cadeauverpakking  geinspireerd door een potloood is niet alleen esthetisch mooi, maar heeft ook verkoelende eigenschappen, waardoor uw Veuve Clicquot-champagne maximaal twee uur lang koel blijft. De perfecte touch creëren om toe te voegen aan uw zomeruitstapjes!

Proefnotitie:  Mooi goudgeel met een talrijke dynamische snoertjes van speelse koolzuurbelletjes. Heerlijk aangename neus met wit fruit, rozijntjes en ook briochecake en vanille. In de mond een perfecte balans tussen fruitige aroma’s (gedroogd fruit ook) van de druiven, en de rokerige tonen die het gevolg zijn van de lange rijping op fles. Schitterende champagne met een fijne, romige mousse, een fijne balans en een lange afdronk met daarin onder andere iets van honing.

Serveertemperatuur: 10 tot 12 graden

Alcoholpercentage: 12%

Inhoud: 75cl

 

Extra informatie

Druivenras

, ,

Flesmaat

Herkomst

Kleur

Land