Xquisito Arancello 50cl

 26,95 incl. BTW

Categorieën: ,

Xquisito is opgericht in 2014. De naam is ontstaan uit een combinatie van “squisito” wat in het Italiaans “lekker” betekend en “exquisite” wat de Engelse vertaling is voor: “geweldig, excellent, voortreffelijk”. De naam Xquisito is geboren.

“Puro gusto con passione”

Puur, smaak, zuiver en gemaakt met passie. Met respect voor de Italiaanse traditie hebben we een uitgebalanceerde Limoncello en Arancello gemaakt met een geraffineerde, pure en zuivere smaak.

Xquisito gebruikt alleen natuurlijke suiker, biologische alcohol, onbespoten citrus en zuiver bronwater. De Xquisito producten zijn vrij van kunstmatige kleur, geur en smaakstoffen en worden op ambachtelijke wijze gemaakt. Gedurende het proces houden we de kwaliteit constant in de gaten. We zijn ervan overtuigd dat deze Limoncello en Arancello de lekkerste is in de markt. Proef! en laat ons weten wat je ervan vindt.

Arancello

Xquisito Arancello heeft een intens oranje kleur. In de geur en smaak herken je direct sinaasappels en is erg krachtig. Een mooie balans van zoet met een klein bittertje. De Arancello wordt gemaakt van de schil van onbespoten bloedsinaasappels uit Sicilië.

Inhoud: 50cl

Alcohol: 30%