Driftwood Distillery Rose Finch Gin 50cl

 39,95 incl. BTW

“Freedom is my choice!”
Not constrained by borders, baggage or bullshit, Rose find knows what is important. Freedom from convention is her conscious choice. Based on the little rose finch bird, our Rose is of Himalayan ancestry. She is strong, adaptable, and goes where the wind takes her. She might not end up where expected but she find new adventures wherever she lands.

Uitverkocht

Categorieën: ,

Land: Nederland

Rose Finch, gebaseerd op de trekvogel, is onze ambassadeur die zich uitspreekt voor de vrijheid om te kunnen kiezen. Maar door overgeleverd te zijn aan de wind is ze echt een voorstander van vrije keuze? Is ze echt vrij om te gaan of is ze uiteindelijk slechts een passagier bij iemand anders?

Proefnotitie: Rose Finch Gin is een traditionele roze gin en een verzameling van tegenstellingen; de lichtroze kleur verwijst naar zoetheid, maar als je het langzaam drinkt krijg je een soepele maar toch pittige smaak. Het bloemenboeket is eerst bijna overweldigend, maar mengt naadloos met tonics om een lichte, zomerse gin en tonic te creëren. Deze roze gekleurde gin is de cocktail van de zeeman. De basis voor deze Rose Finch Gin vormt de Navy Strength Gin,  waar een scheutje bitters aan toegevoegd is. Het resultaat is een veelzijdige gin met citrussmaken met een extra ronde zoete sinaasappel.

Serveersuggestie: Best geserveerd op kamertemperatuur, raden we je aan om het te proberen met prosecco of champagne als een elegant aperitief met een bubbel, of met een zoete vermouth als een gin-martini!

Alcoholpercentage: 45%

Inhoud: 50 cl.

Extra informatie

Flesmaat

Land