Gin Mare Mediterranean Gin Triple Orange Pack 70cl

 48,95 incl. BTW

Op voorraad

Gin Mare is een moderne gin afkomstig uit Spanje. Kenmerkend voor gins is dat ze een dominante jeneverbessmaak hebben, zo ook deze gin. Wat Gin Mare zo bijzonder maakt is het gebruik van mediterrane kruiden zoals tijm, rozemarijn, basilicum en de dure Arbequina-olijf.

Met veel zorg wordt deze gin vervaardigd van de mooiste gerst-alcohol tot en met zorgvuldige maceratie van de ingrediënten, wat tot wel één jaar kan duren voor de citrus.

Ieder van de 8 ingrediënten wordt apart gedistilleerd en vervolgens geblend. Vandaar de vermelding “Coleccion de autor”. Deze nieuwe gin is vele malen in de prijzen gevallen dankzij het bijzondere karakter en de uitzonderlijke kwaliteit.

In deze giftpack vindt u de ingrediënten voor het recept met een kleine draai aan de klassieke gin-tonic, met de toevoeging van sinaasappelmarmelade. Een eenvoudige cocktail om te maken en perfect voor het aperitief.

Alcoholpercentage: 42,7%

Inhoud: Deze giftpack bevat: 1 x 70cl fles Gin Mare, 1 x Gin Mare Bar spoon, Orange marmelade, Orange bitters, gehydrateerde sinaasappel en het recept voor de ‘Triple Orange’ gin & tonic.