Copperhead Alchemist Box

 81,95 incl. BTW

Op voorraad

Beschrijving

Copperhead Alchemist Box

Inhoud:

1 fles Copperhead Gin – 50 cl – 40% – vol.

3 flesjes ‘Blends’ – Aperitivum, Digestivum en Enegeticum – 3x 5cl – 76% vol.

Een bijzonder zachte Belgische gin met aroma’s van jeneverbes, sinaasappelschil, korianderzaad, engelwortel en kardemon. De gin zit in een opvallende koperen fles. Bij de Copperhead Gin horen drie aromatische kruidenmengsels in een pipetflesje. Deze ‘botanicals’ geven een andere smaak en functie aan de Copperhead. Van opwekking van de eetlust, het geven van energie tot hulp bij de spijsvertering. Zo maak je zelf drie verschillende gins met één fles Copperhead.

Copperhead Gin is het resultaat van een samenwerking tussen Yvan Vindevogel, een apotheker uit Kortrijk die sterk geïnteresseerd is in het heelkundige aspect van gin, en Bernard Fillier, eigenaar van de door menig gekende graanstokerij Filliers die superieur is in het distilleren van alcohol op basis van jeneverbessen.

De overheerlijk zachte Belgische gin bevat verschillende botanicals als jeneverbessen, sinaasappelschil, korianderzaad, engelwortel maar ook kardemom. Dit geeft je een zachte en frisse neus van citrus. Voeg de medicinele bitters Aperitivum, Digestivum en Energeticum bij de gin voor een extra helende touch.

Aperitivum maakt van uw gintonic een perfecte aperitief die de smaakpapillen open zet om de honger te bevorderen, Energeticum werkt perfect om de maag te verlichten tijdens de maaltijd en Digestivium is ideaal om de spijsvertering in werking te stellen. Als kers op de taart geeft het extra energie als je deze gin tonic drinkt.

Naast de bijzonder zachte smaak is ook de koperen fles zeer opvallend. De naam Copperhead wijst niet alleen op de koperen lambiek die al van de oorsprong gebruikt wordt om alcohol in te stoken, maar hij wijst ook op de Koperkop, een type slang die gekend is van het symbool voor de farmacie.

Je kan deze prachtige alchemistische gin zowel als aperitief drinken voor het eten, maar zeker ook tijdens of na het eten als digestief!

Wijnhandel Peeters

Vasteland 56
3011 BM Rotterdam

info@wijnhandel-peeters.com

Telefoon: +31 (0)10 413 16 52

facebook twitter email

NIX18

Openingstijden

Maandag10.00 - 17.00
Dinsdag09.30 - 18.00
Woensdag09.30 - 18.00
Donderdag09.30 - 18.00
Vrijdag09.00 - 18.00
Zaterdag09.00 - 16.30
Zondaggesloten

Meer informatie:

Facebook

Cart