Xquisito Limoncello 50cl

 26,95 incl. BTW

Xquisito Limoncello karakteriseert zich door een uitgebalanceerde en verfijnde smaak.

De kleur is intens en de smaak fris en fruitig met het aroma van citroen.

Heerlijk verfrissend! De Limoncello wordt gemaakt van onbespoten citroenen uit de Amalfikust.

Categorieën: ,

Land: Nederland

Xquisito is opgericht in Rotterdam in 2014. De naam is ontstaan uit een combinatie van “squisito” wat in het Italiaans “lekker” betekend en “exquisite” wat de Engelse vertaling is voor: “geweldig, excellent, voortreffelijk”. De naam Xquisito is geboren. “Puro gusto con passione” Puur, smaak, zuiver en gemaakt met passie. Met respect voor de Italiaanse traditie is er een uitgebalanceerde Limoncello en Arancello gemaakt met een geraffineerde, pure en zuivere smaak.

Xquisito gebruikt alleen natuurlijke suiker, biologische alcohol, onbespoten citrus en zuiver bronwater. De Xquisito producten zijn vrij van kunstmatige kleur, geur en smaakstoffen en worden op ambachtelijke wijze gemaakt. Gedurende het proces houden we de kwaliteit constant in de gaten. We zijn ervan overtuigd dat deze Limoncello en Arancello de lekkerste is in de markt. Proef! en laat ons weten wat je ervan vindt.

Proefnotitie: Xquisito Limoncello karakteriseert zich door een uitgebalanceerde en verfijnde smaak. De kleur is intens en de smaak fris en fruitig met het aroma van citroen. Heerlijk verfrissend! De Limoncello wordt gemaakt van onbespoten citroenen uit de Amalfikust.

Alcoholpercentage: 30%

Inhoud: 50cl