Xquisitio Limoncello Puro d’Oro 50cl

 39,95 incl. BTW

Xquisito PURO D’ORO. De ‘Grand Cru’ onder de Limoncello’s. PURO D’ORO onderscheidt zich ten opzichte van Xquisito Limoncello door een dubbele hoeveelheid citroenschil per liter alcohol en een langere productietijd om zeker te zijn dat alle oliën, kleur-, geur- en smaakstoffen zijn opgenomen. Het resultaat is een intens diep gele kleur met een zeer krachtig “bouquet”, maar bovenal extreem zacht van smaak.

Beschrijving

Xquisito is opgericht in 2014. De naam is ontstaan uit een combinatie van “squisito” wat in het Italiaans “lekker” betekend en “exquisite” wat de Engelse vertaling is voor: “geweldig, excellent, voortreffelijk”. De naam Xquisito is geboren.

“Puro gusto con passione”

Puur, smaak, zuiver en gemaakt met passie. Met respect voor de Italiaanse traditie hebben we een uitgebalanceerde Limoncello en Arancello gemaakt met een geraffineerde, pure en zuivere smaak.

Xquisito gebruikt alleen natuurlijke suiker, biologische alcohol, onbespoten citrus en zuiver bronwater. De Xquisito producten zijn vrij van kunstmatige kleur, geur en smaakstoffen en worden op ambachtelijke wijze gemaakt. Gedurende het proces houden we de kwaliteit constant in de gaten. We zijn ervan overtuigd dat deze Limoncello en Arancello de lekkerste is in de markt. Proef! en laat ons weten wat je ervan vindt.

Nieuw PURO D’ORO, Puur Goud!

Xquisito PURO D’ORO. De ‘Grand Cru’ onder de Limoncello’s. PURO D’ORO onderscheidt zich ten opzichte van Xquisito Limoncello door een dubbele hoeveelheid citroenschil per liter alcohol en een langere productietijd om zeker te zijn dat alle oliën, kleur-, geur- en smaakstoffen zijn opgenomen. Het resultaat is een intens diep gele kleur met een zeer krachtig “bouquet”, maar bovenal extreem zacht van smaak. Een exclusieve Limoncello voor de echte liefhebber.

Inhoud: 50cl

Alcohol: 30%

Wijnhandel Peeters

Vasteland 56
3011 BM Rotterdam

info@wijnhandel-peeters.com

Telefoon: +31 (0)10 413 16 52

facebook twitter email

NIX18

Openingstijden

Maandag10.00 - 17.00
Dinsdag09.30 - 18.00
Woensdag09.30 - 18.00
Donderdag09.30 - 18.00
Vrijdag09.00 - 18.00
Zaterdag09.00 - 16.30
Zondaggesloten

Meer informatie:

Facebook