Afleverinformatie webwinkel

Châteauneuf-du-Pape Clos des Brusquières

Na ontvangst van uw betaling worden de door u bestelde producten aangeleverd bij de post. Na het afleveren bij de post wordt uw bestelling doorgaans de volgende werkdag afgeleverd. Aangezien de aflevering niet in onze handen ligt, kunnen wij hiervoor geen aansprakelijkheid accepteren.

Bestellingen worden doorgaans binnen 1-2 werkdagen verstuurd.

Verzendkosten

Wij hanteren de volgende verzendkosten:

Voor bestellingen met een totaalbedrag exclusief verzendkosten van minder dan of gelijk aan € 75,-: € 6,95 (incl. BTW)
Voor bestellingen met een totaalbedrag groter dan € 75,- rekenen wij geen verzendkosten.

Omwille van verzend- en verpakkingsredenen kunnen artikelen van minder dan € 9,95 per artikel enkel per zes of veelvoud hiervan worden besteld. Producten met een prijs van meer dan of gelijk aan € 9,95 per artikel kunnen per stuk worden besteld. Indien u meer dan € 50,- uitgeeft geldt deze regel niet.

Verzending naar België

Tevens is het mogelijk uw bestelling naar België te laten versturen. De verzendkosten bedragen € 14,95. Houdt u rekening met een iets langere levertijd dan voor bestellingen binnen Nederland.

Verzending naar Duitsland

Ook is het mogelijk uw bestelling naar Duitsland te laten versturen. De verzendkosten bedragen € 15,95. Houdt u rekening met een iets langere levertijd dan voor bestellingen binnen Nederland.

Let op:

Let op: het is ten strengste verboden een bestelling te plaatsen wanneer u de leeftijd van achttien jaren nog niet heeft bereikt. U vindt deze bepaling tevens terug in onze algemene voorwaarden.