Wijnhandel Peeters - Rotterdam

Wijnhandel Peeters is een vertrouwde naam voor wijnliefhebbers binnen én buiten Rotterdam. Ons familiebedrijf is sinds 1928 gevestigd in het historische Rotterdamse Scheepvaartkwartier. In al die jaren hebben wij een uitstekende reputatie opgebouwd met een breed assortiment gedistilleerd, likeuren en wijn. U vindt bij ons een uitgebreide selectie topwijnen uit de oude en nieuwe wereld, van de grote 1er cru’s uit de Bordeaux tot het mooiste dat nieuwe-wereld landen als Australië te bieden hebben.

Graag tot ziens in Rotterdam!

Proeverijen

Wij organiseren geregeld verschillende soorten proeverijen, waarbij u natuurlijk van harte welkom bent. Klik voor meer informatie op onderstaande knop.

Wat hebben we de proeverijen in “De Gelaghkamer” gemist dit voorjaar! De virtuele proeverijen waren een groot succes, maar samen proeven op locatie vinden we vele malen leuker. Om die reden organiseren wij dit najaar niet alleen proeverijen op locatie maar ook via Zoom!

Onze volgende masterclass staat in het teken van de Bourgogne met witte en rode wijnen uit het noordelijke deel van de Côte de Beaune van het huis Domaine Edmond Cornu & Fils.

Graag tot ziens in Rotterdam!

Bekijk onze proeverij-agenda

Proefdozen

Relatiegeschenken

Nino Negri logoIn de media
19 oktober 2020

Artikel over onze masterclass Nino Negri

Naar aanleiding van onze masterclass die in het teken stond van Nino Negri heeft Fred Nijhuis, een Nederlands wijnschrijver, hier een leuk artikel over geschreven.
24 april 2020

Rotterdamse slijters in actie voor COVID-19 zorgmedewerkers

24 februari 2020

Genieten van een glas wijn én bijdragen aan het goede doel!

4 oktober 2019

Interview nationale televisie Azerbeidzjan

21 september 2019

Uitslag Rijden tegen Kanker 2019